Nieuws

Nieuwsbrief

Met regelmaat wordt een nieuwsbrief gemaakt om iedereen op de hoogte te houden van de meeste ontwikkelingen van Stichting de Zaaier in Congo en Nederland. Men kan zich hier aanmelden of afmelden voor de nieuwsbrief.

Zie voor de recente nieuwsbrieven:

 

Afscheid Kees Verkade

In 2014 gaf Kees Verkade aan dat hij wilde stoppen als actief lid van Stichting de Zaaier.

Stichting de Zaaier had de hoop dat Kees nog eens op zijn besluit terug zou komen en wachten af. Maar Kees zijn besluit stond vast. Na een zoektocht voor een passend cadeau (Kees wilde niets hiervoor ontvangen) heeft het bestuur van De Zaaier in november afscheid genomen.

Kees Verkade heeft aan Stichting de Zaaier een bijzonder groot deel van zijn leven gegeven. Meer dan 25 jaar vrijwilligerswerk en talloze bezoeken aan Congo heeft hij achter zijn naam staan. Hij deed het met overtuiging voor de mensen in Noordoost Congo. Waar hij een vriend voor het leven heeft gevonden in Dhena Basarra.

Met ondersteuning van zijn vrouw Els, die altijd de thuissituatie bewaakte, heeft Kees dit werk kunnen doen. Els en hun vier dochters zijn in die tijd meegereisd naar Congo om met eigen ogen te zien waar Kees het altijd over had. Quote Kees: “Ze zijn erdoor gevormd in hun sociaal maatschappelijk denken”.

Kees is buiten Stichting de Zaaier nog steeds een zeer actief lid van de Westlandse- en tuinbouw gemeenschap. Je kan altijd een beroep op hem doen en hij heeft al vele bezoeken afgelegd naar minder prettige aangelegenheden waar hij een luistert oor aanbiedt.

Kees, wij van Stichting de Zaaier, willen jou hartelijk danken voor alle inzet in het vrijwilligerswerk voor Congo. Wij wensen jou en jouw gezin alle goeds toe.

Bestuur Stichting de Zaaier

Kees ontvangt fotoalbum

 

 

 

Els ontvangt boeket

 

 

 

 

 

Kees ontvangt foto album 25 jaar De Zaaier                                      Els ontvangt boeket

Collage De Zaaier

 

 

Kees en Els bekijken collage

 

 

 

 

 

 

Collage De Zaaier                                                                                    Kees en Els bekijken collage