Donatie

Donaties als privé persoon

(giften aan Stichting de Zaaier zijn fiscaal aftrekbaar)

De mogelijkheden zijn:

 • Eenmalige bijdrage algemeen
 • Eenmalig financiële steun aan een project
 • Testamentair
  Als u Stichting de Zaaier in uw testament opneemt, dan is er sprake van een legaat. De Stichting  is dan een zogenaamde legataris. Met een legaat bepaalt u via uw testament dat u een bepaald bedrag in geld, een goed, zoals een huis of een stuk grond, een effectenportefeuille of een waardevol schilderij wenst na te laten aan een door u zelf uitgekozen (benoemde) persoon of instelling. Een legaat wordt vooral gebruikt om iets na te laten aan personen of instellingen, die niet directe erfgenamen zijn.
 • Zelf een actie ontwikkelen om geld te generen voor de stichting. Wellicht heeft u iets te vieren, bijvoorbeeld een 25-jarig huwelijksfeest, waarbij u geen cadeaus wilt ontvangen. Toch zijn er gasten die graag iets voor u meenemen.
  Wellicht is een actie voor Stichting de Zaaier dan een dankbaar alternatief. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Zakelijke donaties

(giften aan Stichting de Zaaier zijn fiscaal aftrekbaar)

De mogelijkheden zijn:

 • Financieel
  Heeft u een opening, een jubileum of een andere reden voor een feest? Dan kunt u overwegen  het cadeaugeld te schenken aan Stichting de Zaaier voor een specifiek project of voor algemene hulp.
  Wilt u meer weten over de mogelijkheden?  Bel 0174 515050 voor meer informatie.
 • Materiaal
  Stichting de Zaaier ondersteunt ook door het aanleveren van gereedschap, machines en bouwmaterialen.
  Heeft u materiaal dat wellicht bruikbaar is voor onze projecten in Congo, laat het ons weten.
  Wilt u ook nog eventueel de kosten van vervoer voor uw rekening nemen, dan zij wij daar erg blij mee, maar het is geen vereiste. Wilt u weten wat wij vooral nodig hebben?  Bel 0174 515050 voor meer informatie.